top of page

JERRIE – REKRYTERING AV SPECIALISTER

Specialister på att rekrytera specialister.

Jerrie rekryterar specialister. Vi arbetar, precis som vårt systerföretag Maquire, med tydliga och effektiva processer utförda av marknadens mest erfarna och kompetenta konsulter. Tre saker är viktiga för oss.

 

För det första: Oavsett om du är kund eller kandidat är du värd det allra bästa bemötandet. För det andra, vi är inte intresserade av att ta på oss så många rekryteringsuppdrag som möjligt. Vi är intresserade av att prestera så bra resultat att kunderna kommer tillbaka och ger oss nya uppdrag.

För det tredje, så måste vi ha de bästa konsulterna om vi ska kunna genomföra rekryteringar på det sätt vi vill. Och det har vi!

Sen 2012 har vi genomfört över 2000 rekryteringar, blivit ett team av 13 erfarna konsulter och uppnått en kundnöjdhet på 98%. Har du ett rekryteringsbehov? Hör av dig till oss!

FÖLJ JERRIE PÅ SOCIAL MEDIA:

001-linkedin-logo.png
002-instagram.png
003-facebook-logo.png

Sommaren är kort.

Vill ni ha en ny kollega på plats i höst?

Vad tycker våra kunder?

REFERENSER

Professionella konsulter med lyhördhet och god koll på marknaden. Vi får alltid bra återkoppling, hög kvalitet och ett gott bemötande. Vi får också fin återkoppling från kandidater som varit i processer där Jerrie och Maquire har varit aktiva.

Jag tycker ni har visat på stor lyhördhet och flexibilitet för att möta våra behov. Också i allmänhet ett personligt bemötande – vi löser saker tillsammans!

Karin Pull HR-chef, Platzer 

FLER GODA EXEMPEL

Bjurfors_logo_3x.png
Higab_logo_3x.png
Platzer_logo_3x.png
Stena AB_logo_3x.png
polestar.png
Svenska_mässan_logo_3x.png
bottom of page