top of page

JERRIE – REKRYTERING AV SPECIALISTER

Specialister på att rekrytera

IT-specialister.

Jerrie är ett Göteborgsbaserat företag som rekryterar specialister. Vi arbetar, precis som vårt systerföretag Maquire, med tydliga och effektiva processer utförda av marknadens mest erfarna och kompetenta konsulter. Tre saker är viktiga för oss.

 

För det första, oavsett om du är kund eller kandidat är du värd det allra bästa bemötandet. För det andra, vi är inte intresserade av att ta på oss så många rekryteringsuppdrag som möjligt. Vi är intresserade av att prestera så bra resultat att kunderna kommer tillbaka och ger oss nya uppdrag.

För det tredje så måste vi ha de bästa konsulterna om vi ska kunna genomföra rekryteringar på det sätt vi vill. Och det har vi!

Sedan 2012 har vi genomfört över 2000 rekryteringar, blivit ett team av 13 erfarna konsulter och uppnått en kundnöjdhet på 98%. Vi har nu gjort en satsning inom IT och letar efter nya spännande samarbeten. Behöver ditt företag rekrytera? Kontakta oss via knappen nedan så hör vi av oss!

FÖLJ JERRIE PÅ SOCIAL MEDIA:

001-linkedin-logo.png
002-instagram.png
003-facebook-logo.png

Vill du veta mer om Jerrie-IT?

Vad tycker våra kunder?

REFERENSER

Professionella konsulter med lyhördhet och god koll på marknaden. Vi får alltid bra återkoppling, hög kvalitet och ett gott bemötande. Vi får också fin återkoppling från kandidater som varit i processer där Jerrie och Maquire har varit aktiva.

Jag tycker ni har visat på stor lyhördhet och flexibilitet för att möta våra behov. Också i allmänhet ett personligt bemötande – vi löser saker tillsammans!

Karin Pull HR-chef, Platzer 

FLER GODA EXEMPEL

Icomera png.png
polestar.png
Stena AB_logo_3x.png
Svenska_mässan_logo_3x.png
GBG energi.png
Maria.png

Maria Nilzon

Rekryteringskonsult

Maria.nilzon@jerrie.se

+46 763 93 53 40

Jonna.png

Jonna Berglöv

Rekryteringskonsult

Jonna.berglov@jerrie.se

+46 763 03 41 00

Linda.png

Linda Ödman

Rekryteringskonsult

Linda.odman@jerrie.se

+46 763 17 38 28

Lisa.png

Lisa Gröndahl

Talent Search

Lisa.johansson@jerrie.se

+46 722 29 01 23

Birgitta.png

Birgitta Ödman

Rekryteringskonsult

Birgitta.odman@maquire.se

+46 763 38 87 77

bottom of page