top of page

Vår Story

Maquire Group består av 31 personer och fyra varumärken. Maquire som rekryterar chefer, Jerrie som rekryterar specialister, Tidwell som utvecklar ledningsgrupper och Flipr som hyr ut interimskonsulter.

Vi startade Maquire för att vi ville förändra rekryteringsbranschen. Året var 2007. Från början två personer med en stark idé och stor övertygelse. Idag är vi Västsveriges ledande rekryteringsföretag. Behovet av nya tankesätt inom chefsrekrytering var enormt. Vi bröt ny mark, skapade processer med mer struktur, högre kvalitet och fick med oss de bästa konsulterna i branschen. Vi följde upp varenda rekrytering för att ständigt bli bättre. Kunderna strömmade till och vi växte.

 

Många av våra kunder ville att vi skulle hjälpa dem att rekrytera specialister och medarbetare under ledningsnivå. 2012 ville vi inte längre tacka nej till det. Så vi startade Jerrie för att rekrytera specialister inom ekonomi, sälj och marknad, inköp och logistik, HR och IT. Med samma höga kvalitetskrav, effektiva processer och noga utvalda konsulter.

 

Efter att ha jobbat med över 1000 ledningsgrupper har vi fått unika insikter. Vi har blivit experter på vilka faktorer som skapar framgång i ledningsgruppen, men också vad som bromsar. För att utveckla och öka effektiviteten i ledningsgrupper startade vi ännu ett varumärke Tidwell.

Efter att vi märkt av ett växande intresse från våra kandidater att starta eget samtidigt som kunder allt mer efterfrågar förstärkning när deras verksamheter ställer om eller har vakanser valde vi att starta Flipr. Ett tillskott i Maquire Group som ger skalbarhet för våra kunder och karriärmöjligheter för våra kandidater. Flipr erbjuder seniora konsulter med erfarenhet inom framför allt Management, Ekonomi och HR. 

 

Tillsammans är vi Maquire Group. Ett kompetensföretag som rekryterar, hyr ut utvärderar och utvecklar människor för att hjälpa företag att nå sin fulla potential.

bottom of page