top of page
Mallorca 2023 .png

Join the Group

Vi älskar att resa tillsammans. Resan med kandidater som tar nästa steg i karriären. Resan med kunder som behöver ny kompetens eller utveckla sina team. Och så förstås resorna vi gör inom Maquire Group när vi firar att vi överträffat våra mål.

Det som skiljer oss från andra är inte vad vi gör utan hur vi gör det och vilka vi är. Vi gör skillnad och bryr oss om varandra. Tydlighet, respekt och engagemang är våra grundpelare för att våga utmana och bidra till förändring och förbättring. Det är inte bara ord på en vägg utan vår ryggrad som guidar oss i alla beslut vi tar.
 

Vi tror på kunskapsöverföring och vi tror på samarbete. Maquire, Jerrie, Tidwell och Flipr sitter därför under samma tak i nya, fina lokaler mitt i händelsernas centrum. Vi går inte bara till jobbet, vi längtar efter måndagar.

IMG_4740.JPEG

”Vårt arbetssätt och de vi är gör att vi hela tiden växer.”

I våra kund- och kandidatundersökningar får vi högsta betyg och det är vi väldigt stolta över. Uppdragen blir allt fler, andelen återkommande kunder är stor. Vårt arbetssätt gör att kunderna vill inleda långa och djupa samarbeten. Därför söker vi regelbundet fler kollegor som delar vår tro och våra värderingar. Vi växer inte snabbt utan klokt, med en noga utvald person i taget.
 

Så är du en redan etablerad konsult inom rekrytering eller ledarutveckling och känner igen dig i beskrivningen av vår kultur. Då är du mer än välkommen att höra av dig.
 

bottom of page