top of page

REKRYTERA MED MAQUIRE GROUP

WE MAKE DREAM TEAMS

2020 lär bli ett spännande år oavsett vilken bransch du arbetar i. Har du rätt laguppställning för att möta utmaningarna?

Maquire är Västsveriges ledande rekryteringsföretag på Executivenivå. Genom att förse våra kunder med den kompetens som passar dem bäst hjälper vi dem att forma framgångsrika ledningsteam och därigenom uppnå sina mål och visioner.

På Jerrie är vi specialister på att rekrytera specialister och arbetar, precis som Maquire, med tydliga och gedigna processer utförda av marknadens mest erfarna och kompetenta konsulter.

För det första: oavsett om du är kund eller kandidat är du värd det allra bästa bemötandet. För det andra: är vi inte intresserade av att ta oss an så många rekryteringsuppdrag som möjligt. Nej, vi är intresserade av att prestera så bra resultat att kunderna kommer tillbaka igen och igen och rekommenderar oss till sitt nätverk. För det tredje: måste vi ha de bästa konsulterna för att kunna genomföra uppdragen på det sätt vi vill. Och det har vi!

Sedan 2007 har vi genomfört över 3000 rekryteringar, blivit ett team av 30 erfarna konsulter och uppnått en kundnöjdhet på 98%. Hör av dig så pratar vi förutsättningslöst om din kompetensförsörjning på kort eller lång sikt. Eller varför inte både och?

REFERENSER

Vad tycker våra kunder?

Professionella konsulter med lyhördhet och god koll på marknaden. Vi får alltid bra återkoppling, hög kvalitet och ett gott bemötande. Vi får också fin återkoppling från kandidater som varit i processer där Jerrie och Maquire har varit aktiva.

Jag tycker ni har visat på stor lyhördhet och flexibilitet för att möta våra behov. Också i allmänhet ett personligt bemötande – vi löser saker tillsammans!

Karin Pull HR-chef, Platzer 

FLER GODA EXEMPEL

Bjurfors_logo_3x.png
Higab_logo_3x.png
Platzer_logo_3x.png
Stena AB_logo_3x.png
polestar.png
Svenska_mässan_logo_3x.png
bottom of page